Bitcoin-betaling wordt nu geaccepteerd voor Amerikaanse paspoortdiensten

Posted by: admin - Posted on:

Visa en paspoortdiensten van het schiereiland in de VS hebben via een persbericht aangekondigd dat Bitcoin-betaling nu wordt geaccepteerd voor geselecteerde paspoortdiensten zoals paspoortvernieuwingen, naamswijzigingen en tweede paspoorten.

De Visa-expediteur accepteert Bitcoin Billionaire betaling voor diensten via Coinbase Commerce als de veilige processor voor deze transacties. Volgens het bedrijf is de toevoeging van Bitcoin als betaalmogelijkheid een zet op het juiste moment.

Bitcoin wordt nog steeds massaal geaccepteerd in de particuliere sector van de samenleving en de publieke sector. In de afgelopen tijd hebben regeringen aandacht besteed aan de cryptokoning terwijl ze deze in hun systemen integreren.

Waarom Peninsula Visa nu Bitcoin-betaling accepteert

De firma COO, Evan James, maakte bekend dat de acceptatie van Bitcoin door Peninsula Visa een voorbereiding op de toekomst is. Hij zei dat de beslissing van het bedrijf was gebaseerd op toekomstige verwachtingen dat een post-COVID-wereld meer zou vertrouwen op digitale betalingsformulieren.

BTC is tegenwoordig een van de meest algemeen aanvaarde alternatieve betaalmiddelen door bedrijven en zakenlieden in de wereld.

Peninsula Visa heeft ook, als onderdeel van het garanderen van een naadloze Bitcoin-betalingservaring, maatregelen genomen om de hoge volatiliteit van BTC aan te pakken. De uitwisseling (Coinbase) zou een venster mogelijk maken waarin de wisselkoers gedurende tien minuten wordt vergrendeld. Coinbase meldt dat afhankelijk van de prijsbeweging van de BTC. Het bedrijf kan na verloop van tijd een nieuwe wisselkoers verstrekken.

Openbare bedrijven blijven Bitcoin adopteren

Evan James merkte op dat zij de eerste Visa-serviceprovider zijn die Amerikaanse paspoortdiensten aanbiedt met Bitcoin. Maar wereldwijd zijn ze niet de eersten die crypto als betaalmiddel gaan accepteren.

Als een manier om door hun economische ellende te worstelen, opent de regering van Venezuela Bitcoin-betaling voor paspoortverwerking , salarisbetaling, import en export. Evenzo kunnen inwoners in Oostenrijk Bitcoin gebruiken om voor verschillende diensten te betalen bij 3.500 Australische postkantoren.