Inte bara Bitcoin (BTC) – Crypto valar skjuter tre Altcoins högre, säger Santiment

Posted by: admin - Posted on:

Valar ackumulerar aggressivt Aave (LEND), Ren (REN) och 0x (ZRX), enligt kryptoanalysföretaget Santiment.

Santiment använder ett mätvärde som undersöker mängden tokens som innehas av högsta icke-utbytesägare, annars känd som valar.

Säger företaget

”För några veckor sedan publicerade vi en artikel om de tre ERC-20-mynten som visade den största ackumuleringstrenden av deras främsta innehavare utan valutahandel, även valar. Deras prisåtgärder sedan? LÅN + 130%, REN + 120%, ZRX + 10%. På gott och ont, crypto är fortfarande ett val lekplats.”

Aave är ett open source och icke-depåprotokoll utformat för att möjliggöra penningmarknader. Ren ger likviditet mellan blockchain för decentraliserade applikationer. ZRX är ett öppet protokoll som är utformat för att effektivisera peer-to-peer-transaktioner på Ethereum blockchain.

Baserat på tre av deras populära mätvärden har Santiment en något hausseartad / neutral kortsiktig syn på Bitcoin Era och en rent neutral syn på Ethereum på kort sikt. Medan de två främsta tillgångarna efter marknadsvärde har haft något av en vilande månad, indikerar Santiment att vissa altcoins har börjat visa separering och frikoppling från de största kryptokurserna.

Säger företaget

”Det är ganska uppenbart att både Bitcoin och Ethereum har fallit i en viss paus under juni månad, och med detta indikerar resten av altcoins (särskilt defi-projekt) vilka som har enskilda värden utan hjälp av toppen två marknadsföringsprojekt som tar dem. „